Home / Ταινίες / BAHAR: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85

BAHAR: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84-85

BAHAR :ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81
Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα ενός άντρα στην ακτή και αρχίζει να έρευνα. Η ταυτοποίηση αποκαλύπτει ότι είναι ο Νετζάτι, ο πρώην οδηγός των Ατάχαν. Οι αστυνομικοί ψάχνουν ένα προς ένα τα στοιχεία της υπόθεσης, που θα τους οδηγήσουν στον ένοχο. Παίρνουν καταθέσεις από όσους θεωρούν υπόπτους.
Η Εφσούν πηγαίνει στο αρχοντικό και απειλεί τη Χιούλγια. Αν δεν τη βοηθήσει να γυρίσει στο αρχοντικό, θα μαρτυρήσει ότι η Εντιμπέ είναι καλά και άρα μπορεί να εκτίσει την ποινή της. Η Χιούλγια, όμως, την αιφνιδιάζει λέγοντας ότι η Εντιμπέ την είδε εκείνο το βράδυ με τον πατέρα της, που έβαλαν τον Νετζάτι στο αυτοκίνητο της.
Η απειλή αντιστρέφεται. Αν η Εφσούν μιλήσει για την Εντμέ, η Χιούλγια θα μιλήσει στην αστυνομία για τον Νετζάτι. Η Χασρέτ εξομολογείται στον Μεχμέτ κάτι, που τη βασανίζει…

BAHAR :ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82
Η Χασρέτ λέει στον Μεχμέτ ότι βρίσκει ότι έχει πολλά κοινά με την Μπαχάρ και κανένα με την Εφσούν και αναρωτιέται μήπως κάποιος τους άλλαξε θέση. Παραδόξως, η ίδια σκέψη έχει περάσει και από το μυαλό του Μεχμέτ, αλλά η εξέταση του DNA έδειξε ότι η Εφσούν είναι η κόρη τους .Η Εντιμπέ παρουσιάζεται στην ιατροδικαστική επιτροπή.
Την εξετάζουν και αποφαίνονται ότι δεν είναι σε θέση να εκτίσει την ποινή της και πρέπει να επαναλαμβάνουν τη διαδικασία ανά τρίμηνο.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από την Εφσούν, τη Νουράν, τον Ιλγιάς και τη Σακινέ. Με ένταλμα έρευνας παίρνουν το αμάξι της Εφσούν για έλεγχο και βρίσκουν ίχνη αίματος του Νετζάτι στο πορτμπαγκάζ, ενώ οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τη διαδρομή του αυτοκίνητου της με οδηγό τον Ιλγιάς. Με αυτές τις αποδείξεις οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν και τους τέσσερις…

BAHAR :ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 83
Η Εφσούν, η Νουράν, η Σακινέ και ο Ιλγιάς είναι στη φυλακή. Οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημα και συζητούν τι έχει καταθέσει η κάθε μία. Οι καταθέσεις τους είναι αντικρουόμενες.
Ο Ιλγιάς αρνείται αρχικά να μιλήσει στον ανακριτή. Στο δικαστήριο, ο Ατές ζητά να μην προφυλακιστούν, αλλά τελικά προφυλακίζονται λόγω των αντικρουόμενων καταθέσεων και των στοιχείων, που έχουν βρεθεί. Η Μπαχάρ είναι απελπισμένη. Ο Ατές υπόσχεται πως θα κάνει ότι μπορεί για να φέρει πίσω την οικογένειά της.
Η Εφσούν δεν αντέχει τη φυλακή. Φωνάζει και κλαίει. Στο κελίδύο κρατούμενες, που κινούν τα νήματα, προσπαθούν να της αποσπάσουν χρήματα, όταν μαθαίνουν πως είναι μια Ατάχαν…

BAHAR :ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84
Η Χιούλγια είναι χαρούμενη με την εξέλιξη της Εφσούν και των υπολοίπων και η Φούλγια την κατηγορεί. Στο σπίτι της Μπαχάρ έρχεται η θεία Μουτζέλα, αδερφή του Ιλγιάς, που δεν συμπαθεί καθόλου τη Νουράν και την κατηγορεί για όλα τα δεινά, που έχουν βρει τον αδελφό της. Ο Ιλγιάς παθαίνει μια καρδιακή κρίση στη φυλακή.
Ο Ασίμ προτείνει στη Χιούλγια να πάνε κάπου διακοπές και ζητά χρήματα από τον κοινό λογαριασμό για να το κανονίσει. Εκείνη δέχεται. Ο γιος της την προειδοποιεί ότι μπορεί να της λέει πάλι ψέματα, αλλά τον αγνοεί. Τ
ελικά ο Ασίμ κάνει ανάληψη 5 εκ. δολάρια. Η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι της Μπαχάρ, αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Στο αρχοντικό, παίρνουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και εκεί βλέπουν τον Ιλγιάς και την Εφσούν να βάζουν το πτώμα στο πορτμπαγκάζ…

BAHAR :ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85
Ο Ιλγιάς αποφασίζει να ομολογήσει το φόνο και λέει ότι υποχρέωσε την Εφσούν να τον βοηθήσει. Αποχαιρετά με ένα γράμμα την Μπαχάρ. Οι γυναίκες αποφυλακίζονται και τότε μαθαίνουν τι έκανε ο Ιλγιάς. Ο Ασίμ φεύγει με την Σετσίλ και τα χρήματα για το Παρίσι και ενημερώνει την Χιουλγιά με ένα μήνυμα. Εκείνη καταρρέει.
Η Εφσούν, έξαλλη, που ο πατέρας της είναι φυλακή, τρέχει στο αρχοντικό και κατηγορεί τη Χιούλγια και τη μητέρα της ότι κρύβουν πως είναι καλά και πως αυτές είναι οι πραγματικές δολοφόνοι. Υπόσχεται να τις εκδικηθεί.
Η Νουράν φεύγει από το σπίτι για να μη μένει με την Μουτζέλα και πηγαίνει να μείνει στη Σακινέ, που είναι απελπισμένη γιατί έχει μόλις μάθει τι έκανε η Σετσίλ. Η Εφσούν πηγαίνει τελικά στην αστυνομία και καταγγέλλει τη γιαγιά της για το φόνο των γονιών του Ατές

Check Also

Max Steel 2 επ.23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *